10 min, 317 calorieën, 1 portie
Proteïne
15 gr
Vet
13 gr
Koolhydraten
35 gr
Ingrediënten:
– 1 banaan
– 2 eieren
– 50 gr frambozen
– 1 theelepel boter
– optioneel: een beetje kaneel
Bereiding:
1. Pel en snijd de banaan. Was de frambozen.
2. Verhit de boter op een middelgroot vuur in een kleine koekenpan met anti-aanbaklaag.
3. Klop de eieren met vork in een kom.
4. Doe de eieren in de pan.
5. Als de eieren na 3 tot 5 minuten klaar zijn, spreid je de fruit mix over één kant. Vouw het omelet over de vulling.
6. Laten bakken voor 2 minuten met de deksel op de pan. Daarna op een bord serveren met een beetje kaneel er overheen.
Ingrediënten vervangen?
Een paar opties om ingrediënten te vervangen:
frambozen -> aardbeien
boter -> koolzaadolie
Laat een antwoord achter