Stagiaire Grafisch Vormgever in Leiden

Stage Grafisch Vormgever
Als Vormgever ga je aan de slag met het opmaken van logo’s & huisstijlen, drukwerk, websites, advertenties en allerlei andere soorten reclame producten. Elke dag is anders!

Bedrijfsprofiel:
Smartvertise is de uitgeverij van Fitzy Magazine. Fitzy staat vol met de laatste fitness, food en lifestyle tips en tricks. Een baan bij ons is uitdagend en zorgt voor voldoende afwisseling.
Naast Fitzy, is Smartvertise een full service reclamebureau. Wij bieden simpelweg alles op het gebied van reclame-uitingen, offline én online.

Het profiel:
Je leert gedurende je stage elke onderdeel van je studie in de praktijk te brengen. Doordat wij expertise op elke gebied van grafisch vormgeven hebben, weet je na deze stage zeker welke richting je op wilt! Webdesign, print, sign of multimedia. We maken samen met jou een leerplan, zodat je met een hoofd vol kennis je stage afrond!

Periode:
Wij nemen doorlopend stagelopers aan. Minimale periode is 2 maanden. Bij ons loop je in tegenstelling tot andere bedrijven maar 4 dagen stage per week. Je krijgt hiervoor wel de 5 dagen per week aan uren voor je opleiding. Je houdt dus een dag per week voor jezelf over.

Locatie:
Wij zijn gevestigd in de Area071, een bruisend gebouw waar zo’n 100 bedrijven samenkomen. Het ligt op de grens tussen Leiden en Leiderdorp en is erg gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer, fiets of auto.

Interesse?
Wil je graag bij ons stagelopen? Stuur dan je cv en motivatie naar info@smartvertise.nl. Wellicht tot snel!

Fitzy cover zomer 2016 Fitzy magazine
fitzy4

Stagiaire Communicatie in Leiden

Stage Communicatie en Contentmarketing

Als communicatiemedewerker ga je aan de slag voor ons magazine: Fitzy Magazine. Je bent actief bezig social media, content en vele andere creatieve uitingen. Ook help je met het begeleiden van lay-out van Fitzy Magazine, logo’s & huisstijlen, drukwerk, websites, advertenties en allerlei andere soorten reclame-uitingen. Geen dag is hetzelfde!

Bedrijfsprofiel:
Smartvertise is de uitgeverij van Fitzy Magazine. Fitzy staat vol met de laatste fitness, food en lifestyle tips en tricks. Een baan bij ons is uitdagend en zorgt voor voldoende afwisseling.
Naast Fitzy, is Smartvertise een full service reclamebureau. Wij bieden simpelweg alles op het gebied van reclame-uitingen, offline én online.

Het profiel:
Je leert gedurende de stage elke onderdeel van je studie in praktijk te brengen. Doordat wij veel expertise op elke gebied multimedia hebben, weet je na deze stage zeker welke richting je op wilt! We maken samen met jou een leerplan, zodat je met een hoofd vol kennis je stage afrond.

Periode:
Vanaf september 2016 voor minimaal 6 maanden. Je werkt 4 tot 5 dagen per week.

Locatie:
Wij zijn gevestigd in de Area071, een bruisend gebouw waar zo’n 100 bedrijven samenkomen. Het ligt op de grens tussen Leiden en Leiderdorp en is erg gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer, fiets en auto.

Interesse?
Wil je ook graag bij ons stage lopen? Stuur dan je cv en motivatie naar info@smartvertise.nl. Wellicht tot binnenkort!

testosteron_fitzy_magazine

Topverkoper gezocht

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een topverkoper!

De Functie:
Voor deze zelfstandige buitendienstfunctie zoeken wij een commercieel ingestelde collega die het als een uitdaging ziet om ons verkoopteam te versterken.
Doelstelling is dat je op zoek gaat naar potentiële nieuwe klanten (new business) en deze verbind aan Fitzy. Daarnaast onderhoud je contact met de bestaande relaties en zorg je ervoor dat ze klant blijven.
Er wordt in teamverband gewerkt, waarbinnen een goede samenwerking met de andere disciplines binnen de organisatie een vereiste is.

Bedrijfsprofiel:
Smartvertise is de uitgeverij van glossy stadsmagazine Fitzy. Deze staat vol met de laatste fitness, food en lifestyle tips en tricks. Een baan bij ons is uitdagend en zorgt voor voldoende afwisseling.

De glossy uitstraling, het lokale karakter en de unieke presentatie van ondernemers maakt het magazine uniek in haar soort.

Het profiel:
Wij zoeken een dynamische en creatieve collega op MBO/HBO niveau met kennis en belangstelling voor reclame en marketing.
Ervaring in de verkoop is een must.
Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Functie-eisen
– MBO/HBO werk- en denkniveau.
– Ervaring in koude acquisitie.
– Goede contactuele vaardigheden.
– Resultaatgerichtheid.
– Flexibiliteit.
– Zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en accuratesse.
– Sociaal.

Wij Bieden:
– Een afwisselende functie in een dynamische omgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
– Informele en plezierige werksfeer.
– Het gaat om 16 tot 40 uur per week.
– Een marktconform basissalaris en een uitstekende provisie regeling.

Algemene informatie vind je op deze website.

Mail je sollicitatie naar: info@smartvertise.nl

Wij vragen bij het solliciteren een korte motivatiebrief en volledige CV met pasfoto.