fitzy_banner_groot

Fitzy Magazine

Een publiekstijdschrift en stadsglossy. Gericht op vijf regio’s van ons land; Rotterdam, Den Haag, Leiden, Haarlem en Utrecht. Fitzy staat geheel in het teken van fitness, food en lifestyle. Het is een hoogwaardige uitgave, waar aandacht, liefde en passie in gestopt wordt. Met oog voor detail voor zowel de inhoudelijke kant, als de uitvoering, dienstverlening en distributie proberen wij Fitzy zo goed mogelijk te maken.

Functie

Fitzy verschijnt per seizoen in een oplage van 40.000 ex voor elke editie en biedt een breed podium voor mensen, bedrijven en organisaties in heel de Randstad.

Inhoud

Fitzy verhaalt zowel redactioneel als commercieel over sport, cultuur, wetenschap, mensen, lifestyle, eten en drinken, winkelen, reizen, mode en feesten en partijen.

Doelgroepen

Fitzy is bedoeld voor de bezoeker, bewoner, de student, de ondernemer kortom voor iedereen die geïnteresseerd is in gezond leven en wat er zich afspeelt in zijn of haar eigen stad en regio.

Verkrijgbaarheid

Fitzy wordt verkocht bij een beperkt aantal boekhandels en ligt ter inzage bij de eerdere genoemde afgiftepunten. Meestal plekken waar mensen wachten of recreëren. Steeds meer mensen kiezen voor een abonnement, om zeker te zijn van de verkrijgbaarheid. Een jaarabonnement kost slechts €19,95. U betaald dus enkel voor de verzendkosten.

Distributie

Fysieke distributie vindt plaats naar gemiddeld 500 afgiftepunten in de stad en daar omheen. De exemplaren zijn te vinden bij: wachtkamers, sportscholen, bibliotheken, gemeenten, horeca, winkels en diverse andere punten waar prospecten het magazine in kunnen zien.

button_fitzy