35 min, 608 calorieën, 1 portie

Proteïne

53 gr

Vet

33 gr

Koolhydraten

25 gr

Ingrediënten:

– 250 gr witte vis
– 1 ½ eetlepel olijf olie (extra vierge)
– 150 gr aardbeien
– 2 tomaten
– 8 asperges
– optioneel: 1/2 theelepel azijn
– optioneel: een klein beetje van gember
– optioneel: een klein beetje van zwarte peper
– optioneel: 1 teentje knoflook

Bereiding:

1. Doe  ½ theelepel olijf olie op een bakschaal.
2. Doe de overige olie, azijn, gember, knoflook en peper in een kleine schaal.
3. Giet het mengsel over de vis. Afdekken en in de oven bakken voor 25 tot 30 minuten op 180°C.
4. Stoom de asperges tot ze zacht krokant zijn.
5. Hak de tomaten en leg ze op een apart bord.
6. Leg de asperges op een bord.
7. Leg de vis op het bord met asperges, en leg er wat aardbeien op. Eet smakelijk!


shutterstock_332039453

Ingrediënten vervangen?

Een paar opties om ingrediënten te vervangen:

witte vis -> zalm, naturel
olijfolie -> koolzaadolie
aarbei -> appel
tomaten -> paprika (elke kleur)
asperges -> broccoli

shutterstock_165452462

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.