10 min, 589 calorieën, 1 portie

Proteïne

20 gr

Vet

38 gr

Koolhydraten

41 gr

Ingrediënten:

– 2 eetlepel olijfolie (extra vierge)
– 2 hele eieren
– 4 tomaten
– ½ ui (middelgroot)
– 150 gr pepers (alle kleuren , fijngehakt)
– 1 komkommer
– optioneel: 1 theelepel azijn
– optioneel : een klein beetje zout en zwarte peper
– optioneel : 2 teentjes knoflook

Bereiding:

1. Breng een pan water aan de kook op hoog vuur.
2. Verlaag het vuur naar een laag vuur.
3. Voeg de eieren toe en kok 8 tot 10 minuten.
4. Afgieten, en afkoelen in koud water.
5. Was alle groenten.
6. Schil de komkommer en ui en snijd in stukjes. Snijd de tomaat in stukjes.
7. Doe alle groenten in een blender. Voeg knoflook, olijfolie en azijn.
8. Meng alle ingrediënten met een beetje water op volle snelheid.
9. Met zout en peper op smaak toevoegen. Giet de koude soep in een kom en serveren met de gepelde eieren.


shutterstock_267812054

Ingrediënten vervangen?

Een paar opties om ingrediënten te vervangen:

olijf olie -> koolzaadolie

shutterstock_113786020

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.