Interessante weetjes over liefde, seks, relaties en daten.

Interessant… Mensen die zo’n drie keer per week seks hebben, zien er vijf tot zeven jaar jonger uit.

Koppels zonder tv in de slaapkamer hebben meer seks, maar liefst 50 procent! Weg met dat ding dus!

Eerste partner lijkt op ouder. Je eerste relatie zal hoogstwaarschijnlijk met iemand zijn die overdreven trekken heeft van de ouder die je graag mag. De partner die daarna komt, is qua karakter vaak totaal tegenovergesteld aan de eerste. Pas bij de derde partner en daarna, kiezen we iemand waarbij het karakter meer een balans is met de dingen die we graag willen.
Testosteronpeil. Het testosteronpeil van een man stijgt bij een date verbazingwekkend snel. Als een man met een aantrekkelijke vrouw date, dan stijgt binnen 20 seconden hun testosteronpeil. Waarschijnlijk is dit ook het moment dat de vrouw zich afvraagt of de man wel naar haar luistert. Waarschijnlijk niet dus. Vanuit de mannelijke aard is hij al een stap verder en in gedachten bezig met het nageslacht. Ook wel bekend uit het vroegere jagen van de man en het nageslacht beschermen en verzorgen.
Seks voor beter slapen. Seks helpt om beter in slaap te komen. Vooral bij mannen blijkt de liefde bedrijven voordat ze gaan slapen erg te helpen als middel om in slaap te komen. 

 

Calorieën verbranden? Een intense tongzoen van een minuut verbrandt ongeveer 26 calorieën. Een actieve vrijpartij, van ongeveer een half uur, ongeveer 200 calorieën. 
Aantal bed partners. Maar liefst 23 procent van de singles heeft met 25 of meer personen het bed gedeeld. 21 procent heeft tussen de één en vijf bedpartners gehad, en 24 procent vijf tot tien.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.