Thuis professioneel gemasseerd worden.
De unieke service in Leiden van Alexmassage.

Fysiek en mentaal op je gemak voelen is doorslaggevend wil je een diep level van ontspanning bereiken. Alex gelooft daarom dat alleen het gemak van je eigen huis, een omgeving creëert waarin de massages bevorderend werken voor je gezondheid op lange termijn.  Als enige in Leiden, biedt Alex een mobiele massage service, ze komt bij jou thuis met een massage tafel of stoel en alle andere benodigdheden zoals muziek en wierrook. Zoeken naar een geschikt massagesalon en hiernaartoe gaan is dan ook niet meer nodig en juist op die (regenachtige) dagen dat je het ‘t hardst nodig hebt, komt de masseuse naar je toe.

massage-at-homeGenieten en ontspannen kan voor een klassieke ontspanningsbehandeling. Deze haalt direct de spanning uit je spieren en onttrekt de pijn uit je rug, schouders en nek. Het gevolg hiervan is een positieve invloed op je nachtrust, gemoedstoestand en vitaliteit, wat uiteindelijk ook je werk en privé leven diep zal beïnvloeden. Deze manuele behandeling stimuleert en verbeterd het immuunsysteem, waardoor je minder vatbaar wordt voor ziektes en infecties, het verminderd hoofdpijn, slapeloosheid en verhoogd je energieniveau. De klassieke ontspanningsbehandeling vermindert ook angst en symptomen van seizoensgebonden stemmingswisselingen, wat resulteert in een verbeterd concentratieniveau en bemoedigend gezonde levensstijl.[/column]

 

Na maanden intensieve training in India met bekende bewegings masters, spirituele goeroes en Ayurvedic beoefenaars, heeft Alex een massage ontworpen voor het hele lichaam. De samenstelling van technieken verjongen niet alleen je vermoeide spieren, maar brengt ook je geest naar niveau van sereniteit, vrede en zaligheid waarin de dagelijkse stress even vergeten wordt. Deze rust en kalmheid werkt zowel emotioneel als psychologisch en op langere termijn. Enkel  met deze specifieke massage techniek kan je geest echt kalmeren en de pijn wegnemen uit je lichaam na een stressvolle dag.

Alex verzorgt haar massages in het Engels en met de keuze uit drukkracht, geuren, muziek en een exclusief kleurenschema versterkt Alexmassage je ziel en verwent je zintuigen.

Alexmassage is net het stapje extra (letterlijk), naar een hoger niveau van ontspanning en het gemak van je eigen huis.

Mobile massage Leiden e.o.
Alexmassage.nl
06 – 48579449

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.