Ingrediënten

voor 2 personen

  • ongeveer 200 gr gefileerde makreelfilets
  • 75 gram veldsla
  • 100 gram sojabonen
  • 100 gram doperwten
  • 20 gram alfalfa
  • klein handje pompoenpitten
  • olijfolie, zout en peper naar smaak

Bereiding

Bereid de sojabonen en doperwten volgens de gebruiksaanwijzing. Verdeel ondertussen de veldsla over twee borden. Spoel de sojabonen en doperwten af met koud water. Als je sojabonen hebt die al bereid zijn hoeft dit niet. Als de bonen en erwten iets afgekoeld zijn kunnen ze over de sla heen. Snijd de makreelfilets in stukken en verdeel deze ook over de sla. Verdeel daarna de pompoenpitten over de borden en maak de salade op smaak met olijfolie, zout en peter. Leg tot slot een bosje alfalfa als topping bovenop.
Eet smakelijk!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.