Interessante weetjes over liefde, seks, relaties en daten.

Seks maakt slimmer!

Er worden meer hersencellen aangemaakt tijdens het vrijen. Helaas verdwijnen deze ook weer vlak nadat ze zijn gegroeid. Wel kan je beter functioneren doordat seks ervoor zorgt dat er meer zuurstof naar je hersencellen gaat specifiek naar het gedeelte waar het lange termijn geheugen zich bevindt.

Wist je dat….

kleinere mannen minder vaak scheiden? Dit is uit onderzoek gekomen van de universiteit van New York. Maar liefs 32 procent minder vaak scheiden mannen die kleiner zijn dan 1,70 meter.

Appels eten is goed voor je seksleven

Vrouwen die elke dag één of twee appels eten hebben een actiever seksleven dan vrouwen die dit niet doen. Dit zou komen door de antioxidanten en polyfenolen die, net als in chocolade en rode wijn, in appels zitten. Vrouwen raken daardoor sneller opgewonden.

Interessant: Door seks produceert je lichaam oestrogeen wat maakt dat je gezonde blos krijgt en glanzend haar.

Een goede vrijpartij Heeft een positieve invloed op angsten

Angstige mensen worden namelijk minder angstig. Daarnaast heeft het ook een positieve invloed op mensen die depressief zijn. Ook deze gevoelens worden minder na de seks.

Wist je dat….

vrouwen eerder seksueel opgewonden raken als ze kijken naar een film met liefdevolle scenes dan naar seksueel expliciete beelden?

34 procent:

Gamende vrouwen hebben 34 procent meer seks dan vrouwen die niet gamen. Daarentegen zou de smartphone er weer voor hebben gezorgd dat een groot deel van de Nederlanders zegt dat hun seksleven achteruit is gegaan. Specifiek in de leeftijd van 25 tot 34 jaar. Maar liefst 60 procent geeft aan hun telefoon soms mee naar bed te nemen. De helft daarvan zou dit dagelijks doen.

Seksuele fantasien? Uit onderzoek blijkt dat mensen deze het vaakst hebben op het werk.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.