15 min, 687 calorieën, 1 portie

Proteïne

38 gr

Vet

39 gr

Koolhydraten

36 gr

Ingrediënten:

– 100 gram varkens karbonades
– 6 walnoten
– 100 gram kwark
– 125 gram bieten
– ½ peer
– 1 theelepel olijfolie
– optioneel: een beetje zout en zwarte peper
– optioneel: 1 theelepel azijn
– optioneel: 30 gram gemengde sla

Bereiding:

1. Besprenkel de varkens karbonade met zout en peper en geef een coating van de olijfolie.
2. Verhit de pan op een medium-hoog vuur.
3. Kook de varken aan elke kant maximaal 10 minuten.
4. Leg de varken op een bord, bedek de varken en laat het staan voor 5 minuten.
5. Snij de varkens karbonade in stukken en mix met de andere producten in een kom.
6. Voeg azijn erbij naar smaak.
7. Eetsmakelijk! Geniet ervan (: !


shutterstock_312880136

Ingrediënten vervangen?

Een paar opties om ingrediënten te vervangen:

varkens karbonade -> mager rundvlees
walnoten -> amandelen
kwark -> kaas
bieten -> wortels
peer -> appel
olijfolie -> kolzaadolie
gemengde sla -> spinazie bladen

shutterstock_269407697

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.